Novo Vijesti

RADA MANOJLOVIĆ PRED BANKROTOM: Siromaštvo ubi, prodala imanje, otkazala i parking mesto, NEMA DA PLATI ZA STAN! – ZAVRŠIT ĆE NA ULICI, AUU (FOTO)

Zbog pandemije korona virusa koja se pojavila prije godinu i po dana došlo je do mnogo negartivnih promijena u našim životima i to u svim segmentima. Pored zdravstvenih problema koje je izazvao kovid došlo je i do velike ekonomske krize i mnoge privredne grane su se našle na koljenima a posebno su u krizi turizam i ugostiteljstvo.

Jedna od pogođenih grupa su i domaći estradni radnici koji nisu od samog početka mogli da rade, odnosno da imaju koncerte i nastupe a zbog epidemiološke mjere zabrane masovnog okupljanja. Neki od njih su se oglašavali i u medijima i skretali pažnju na svoj nepovoljan finansijski položaj i tražili i pomoć od države koju su na kraju i dobili ali građani nisu pokazali za njih veliko razumijevanje.

To nije ni čudno jer većina njih jedva spaja kraj sa krajem već godinama a poznato je svima koliko su pjevači i pjevačice uzimali za samo jedan nastup i nikome nije bilo jasno kako nisu ništa uštedjeli za crne dane koji su došli. Jedna od pjevačica koja se također našla u problemu je Rada Manojlović kojoj se ova kriza jako odrazila na njen kućni budžet pa je morala da uvede drastične mjere štednje.

Rada živi u iznajmljenom stanu i plaća kiriju od 400 eura a za garažu je plaćala 12o eura pa je to otkazala i sada auto parkira na ulici. Rada se nedavno i javno požalila kao je zbog krize morala da proda i imanje koje je imala u svom rodnom mjestu što joj je posebno teško palo.