Novo

Putina će naslediti OVA ŽENA? Mezimica ruskog predsednika se kupa u luksuzu i ima buran ljubavni život! EVO O KOME SE RADI…

Danas ćemo malo da se dotaknemo novosti koje nam dolaze iz svijeta, a kako ste i sami mogli da zaključite bavit ćemo se sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, koji je postao glavna tema svih svjetskih medija, i to kada je on napao Ukrajinu, a rat i dalje traje. Sve je počelo 24,februara, i još uvijek nema nikakvih naznaka da bi rat uskoro mogao da se završi. O Putinu se u medijim a piše dosta, a jkedna od tema jeste i ta ko će da bude njegova nasljednica.

Naime, najmlađa kćerka šefa Kremlja, Katerina Tihonova je postavljena kako bi nadgledala ruski program supstitucije uvoza u vodećoj poslovnoj lobističkoj firmi u zemlji. Da je Katerina Putinova mezimica i velika nada, govori i podatak da je ona prva osoba na svijetu koja je primila rusku vakcinu protiv koronavirusa „sputnjik ve”. Tako je na sjedinici Vlade, kada je objavljeno i to da je u Rusiki registrovana i prva vakcina protiv korona virusa, ruski predsjednik, Vladimir Putin izjavio sljedeće:

“Jedna od mojih ćerki je primila takvu vakcinu. U tom smislu je učestvovala u eksperimentu. Posle prve vakcinacije imala je temperaturu 38, sutradan nešto iznad 37 i to je to”, rekao je on tada. Inače kako prenose ruski mediji, sve sankcije koje je Rusija dobila od strane zapadnih zemalja, dovele su do kolapsa uvoza, pa kako industrija isto tako i građanstvo se suočavaju sa nestašicom robe i sirovina, a Tihonova je potpuno lojalna Kremlju, i njen zadatak će da bude da ona nadgleda uvoz. Ostatak teksta pročitajte ovde.