Novo

Pune ruke posla! Srbi MASOVNO ugrađuju protezu za polni organ: Urolog otkrio CENU užitka

Izostanak erekcije je u zadnje vrijeme glavni problem sa kojim se suočavaju sredovječni muškarci, zbog čega kako navodi urolog doktor Aleksandar Milošević, samo u jednom danu kroz njegovu ordinaciju prođe više od deset pacijenata koji se odluče ni manje ni više nego za ugradnju silikonske proteze u polni organ.

– Samo do podneva sam uradio četiri takve intervencije, ugradnja proteze radi se muškarcima koji su izgubili erekciju, kada je tretman lekovima bezuspješan ili se ne preporučuje zbog toga što može biti opasan po život. Isto tako, i kada se procjeni da regenerativno liječenje, odnosno obrađivanje sopstvene krvi, neće dati očekivane rezultate – objašnjava urolog.

– Mnogi nisu zadovoljni svojom alatkom, a medicina je napredovala, zašto ne učiniti nekoga srećnim ako već može da bude srećan? Ugradnjom silikonske proteze pe nis se povećava za jedan do dva centimetra i isto toliko se i proširi. Intimni odnos je ljepši i prije dolazi do zadovoljavanja i jednog i drugog partnera. Cjena se kreće od 350 eura pa naviše, a zavisi od veličine, širine i materijala – navodi naš sagovornik.

On navodi da se žene prije odlučuju na povećanje grudi nego muškarci na ugradnju implantata u pe nis, iako je proces oporavka kod pripadnica nježnijeg pola mnogo teži i sporiji.

– Intervencija je skoro pa ista i za žene i za muškarce, s tim što one posle operacije imaju bolove koji mogu biti od manje jakih do najjačih i traju neko vrijeme, a pe nis koji ne može da se digne presječe se i ugradi mu se implantat, a cijeli proces traje 45 minuta, dok oporavak traje 24 sata, posle ste kao novi – objašnjava dr Milošević.

Ostatak pročitajte OVDJE.