Showbizz

PUNĐA, NI GRAM ŠMINKE, ŠIROKA ODEĆA, RUKE U DŽEPOVIMA Ceca u izdanju u kojem je niste videli…Pa šta joj se desilo?! Svi su ostali šokirani zbog OVOG detalja! (FOTO)

Ceca Ražnatović je definitivno pevačica koja je napravila sjajnu karijeru a na balkanskoj sceni je prisutna u poslednjih 35 godina. Njene pesme su definitivno slušane na svakom ćošku Balkanskog područja i nema žene koja ne voli njene srceparajuće tekstove. Ona se u polednjih par godina u potpuunosti povukla sa scene bar kada su u pitanju njene nove pesme odradi pokoji koncert i to je to.

Kako se Veljko oženio ona se u potpunosti posvetila svojoj porodici a kda je na svet došao i njen prvi unuk Željko koji je dobio ime po njenom pokojnom suprugu njenoj sreći jednostavno nema kraja. Kako je rekla mali Željko ju je definitivno podmladio a i zaljubila se pa je ušla u emotivnu vezu sa Bogdan Srejovićem sa kojim je uvezi u poslednjih godinu dana.

U poslednjih par meseci što se tiče posla tu se u potpunosti predala Zvezdama Granda gde je zamenila svoju veliku rivalku Jelenu Karleušu. I to joj jako dobro ide i može se reći da je velika Ceca itekako stvorena za šou biznis. Zna se da je Ceca itekako aktivna na svom Instagram profilu i tamo je uvek skockana do daske a danas je itekako obradovala svoje fanove.

Ona je tako posetila jedan frizerski salon u totalno ležernom izdanju u šlampavoj odeći i bez mejk apa. Evo kako je izgledala. Vaša mišljenja?