Zanimljivosti

Prvo slovo tvog imena otkriva tvoju budućnost: Usuđujete li se saznati šta vas čeka?

Već smo ranije govorili o tome kako su brojne drevne kulture i civilizacije čvrsto vjerovale u značaj čovjekovog imena, a i danas je trend da roditelji daju imena svojoj djeci spram nekih pozitivnih osjećaja ili memorija koje se vežu za to specifično ime.

To znači da se ime djeteta obično bira ili po nekom vjerskom značenju, u čast nekog pretka koji može, a i ne mora biti preminuli, ili spram nekog aktuelnog dešavanja koje će se tako uvijek vezati za ime dijeteta. Naravno nisu isključene ni TV serije, jer imamo mnogo primjera gdje su roditelji svojoj djeci dali imena po omiljenim likovima iz nekih sapunjara.

Alternativni vjeruju da nijedna osoba svoje ime ne nosi slučajno, već da ono ima veoma važan uticaj na razvoj karaktera te osobe, koji se razvija tokom njenog odrastanja. U današnjem tekstu možete otkriti šta o vama govori prvo slovo vašeg imena.

A: Osobe kojima ime počinje slovom A su individualci koji najviše vole da žive prema pravilima koja su sama sebi nametnula. Ovo su jako energične osobe koje se hrabro i tvrdoglavo bore za svoje ciljeve u koje čvrsto vjeruju. Veoma su samouvjerene i ne postoji za njih ništa što ne mogu ili ne znaju uraditi. Međutim, na ljubavnom planu ih često prate problemi, obzirom da osoba ne može da se stabilizira sa vezama jer obično partneri ne mogu uvijek podržati sve njene poduhvate.

B: Ako je prvo slovo vašeg imena slovo B, onda to znači da ste jako temperamenta osoba i da vas ostali gledaju kao velikog emotivca. Vi se znate žrtvovati za ostale, a to nerijetko radite na vlastitu štetu.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.