Novo

PRVA ISPOVEST PECE RASPOPOVIĆA POSLE AFERE: Sa Majom se desila LJUBAV! Hteo sam da se rastanem od Sandre, evo šta joj OSTAVLJAM!

Domaća javnost bila je u potpunom šoku nakon saznanja da je Maja Marinković preotela muža svojoj najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić. Njih dvije poznaju se godinama, išle su zajedno i u školu, a svoje prijateljstvo nastavile su i kasnije. Domaćoj javnosti one su poznate po tome što su bile učesnice rijaliti programa, gdje su se također baš pazile, tako da ovako nešto nikome nije moglo ni pasti na pamet.

Aleksandra je bila u vanbračnoj zajednici sa biznismenom Pecom Raspopovićem, koji je iz Novog Sada i sa kojim je ona dobila sina Jovana, tako da su svi bili u šoku jer je Maja bila njihov jako čest gost u kući. Sada se i on sam oglasio nakon cijele ove priče, pa je otkrio šta se to zapravo dešava između njega i Maje, a rekao je sljedeće: “Sa Majom mi je prelepo! Uživamo na moru, nećemo skoro u Srbiju. Iskreno smo se zavoleli, ona mi nije letnja avantura! Ne pada mi na pamet da je povredim, a kamoli ostavim”, rekao je on, a onda je otkrio i kako je to započela njihova veza, pa je rekao da mu je mnogo krivo jer su njih dvije prijateljice, ali da on nije mogao da zna šta nosi dan, a šta noć i da se njihova ljubav prosto desila.

Kada je Aleksandra u pitanju, Peca je rekao sljedeće: “Ostaviću joj stan u Novom Sadu, imaće i finansijsku podršku, samo mene više neće imati. Taman posla da je Maja i ja izbacimo na ulicu! Strašno mi je krivo što se Aleksandra za Instagram snimala kako plače i pljuje mene i Maju”, rekao je i dodao i to da je on Aleksandri više puta predlagao da se oni raziđu:

“Sa Aleksandrom nikako nisam mogao! Tenzija je bila i dan i noć. Predlagao sam joj da se razdvojimo, pričao sam joj da će ona i deca imati sve, ali nije htela da me sluša. Ona je dobar čovek, ali nije nam išlo! Tri godine sam pokušavao da joj objasnim neke stvari, nije me slušala. Ima svoj stil života, a ja potpuno drugačiji. Ako nam ne ide, zar na silu da budemo zajedno?! Nas dvoje u poslednje vreme čak nismo živeli zajedno. Bolje funkcionišemo kao prijatelji, a ne kao par!” Ostatak teksta pročitajte ovde.