Zanimljivosti

PRONAĐEN NOVI DNK! Jelenu Marjanović je SMAKNUO poznati političar: Auuu(FOTO)

Ubisto Jelene Marjanović i dalje predstavlja veliku zagonetku u Srbiji ali i Balkanu. Jelena je pronađena mrtva nedaleko od Borče, prilikom jutranjeg treninga, te je njeno ubistvo odmah podiglo svu javnost  na noge.

 

 

Policija koja je došla na mjesto nesreće je prisustvovala sceni kao iz najmračnijih filmova, gdje je akcenat na svirepom ubistvu. Njeno tijelo je ležalo nepomično, sa očiglednim rana na njenoj glavi.Sve je ukazivalo da se radi o najstrašnijem zločinu.

 

 

Postavljala su se pitanja ko stoji iza ubistva? Neduguo nakon što je otkriven leš Jelene, prva osumljičena osoba je bio njen suprug. On se dovodio u vezu sa ubistvom jer je u telefonu poslednji poziv bio upućen baš od njega. Nakon njegovog saslušanja, kao potencijalni naručioc ubistva se pojavila svekrva, što je predstavljao ogroman šok kada je ovaj podatak izašao u javnost.

No u poslednje vrijeme istrage, pojavile su se priče kako je zapravo naručioc Jeleninog ubistva osoba iz samoga vrha države Srbije. Prema nezvaničim informacijama Jelena je bila u vezi sa tim gospodinom, no uprkos njegovoj želji da se ta ljubav ozvaniči, ona nije željela. Da li je to bio dovoljan motiv da se učini svirepo ubistvo, istraga će pokazati. Jedna stvar je sigurna, najveći zločini se počine zapravo iz ljubomore ili pak neostvarene ljubavi.

 

 

U narednom periodu bi trebalo da se odrći ročište sa novim dokazima i optužnicama,

Nadamo se da će uskoro dobiti i svoj epilog, te da će ubica završiti iza rešetaka, jer ovakav monstruozan čin je unio strah među državljanke i državljane Srbije.