Novo

Pronađen NESTALI dečak (3) u Beogradu: Majci rekao da ga je nepoznati čovek zvao u ŽBUNJE i dao čokoladu: STRAVA I UŽAS

Trogodišnji dječak Antonije koji je iz Beograda, čiji je nestanak objavljen u toku noći 24. juna na društvenim mrežama, pronađen je u kratkom roku kod okretnice autobusa na Novom Beogradu.

Ovu informaciju je podijelila i dječakova majka Anita, navodeći da je dječak neposredno prije nestanka bio s ocem, te da se izgubio negdje na šetalištu. Kako je navela, zbog povrijeđene očeve noge, pozvao ju je da se uključi u potragu pa se ubrzo pridružio i cijeli blok.

Dječak je pronađen oko 21 i 30 iste večeri, oko sat i po vremena od nestanka, a ono što se u međuvremenu desilo, majka je objavila na Fejsbuk grupi. Dječak joj je kako navodi majka, ispričao o susretu sa muškarcem, bjegu od čudovišta i skrivanju u žbunju.

Njenu vam objavu prenosimo u cjelosti.

– Drage komšije i prijatelji, prije svega želim svima da se zahvalim na posvećenosti i ujedinjenosti da zajedno pronađemo našeg sina Antonija koji je 24. juna u 19.50 nestao na šetalištu Lazaro Kardenasa.

Antonije se sa svojim tatom vraćao kući na večeru na biciklu bez pedala i vozio je nekih 20-ak metara ispred svog tate. U jednom momentu je nastala gužva na šetalištu i tata nije mogao da ga ugleda. Antonijev tata ima povrijeđenu nogu i ne može brzo trči, a kada je potrčao ka Antoniju nije nigdje mogao da ga ugleda, počeo je da ga traži i odmah me je pozvao. Ja sam izjurila i pozvala komšije da mi pomognu i u roku od pola sata do 45 min cijeli blok ga je tražio, postavljena je objava i u ovoj grupi, prijavljen je nestanak policiji kao i komunalnoj policiji.

Ostatak pročitajte OVDJE.