Vijesti

Profesorka SPAVALA sa učenikom više od 60 puta: Đak otkrio na kojim MESTIMA su imali odnose – BIZARNO!

Na internetu često možemo pronaći neke bizarne stvari , koje se dešavaju u životima drugih ljudi. Takva je i naša današanja priča , koju vam donosimo u nastavku članka. Naime , riječ je o jednoj bizarnoj , za neke čak i morbidnoj temi.

Prije par godina , u Hrvatskoj se desio slučaj , gdje se profesorica udala za svog učenika , ali su na kraju morali da se isele iz države jer okolina nikako nije prihvatala njihovu vezu. On i dalje ide u školu , a dočekali su i svoju prvu bebu.

Naime , Bridžet Sipera je žena koja ima 38 godina , i koja je profesorica u srednjoj školi u Nju Džersiju , a otkriveno je da je ona imala seks sa svojim učenikom.Naime, učenik je maloljetan , i do sada su seks imali više od 60 puta , i to se većinom odigravalo u školi u kojoj ona radi.

Učenik je priznao da njihova veza traje više od godinu dana , i da su većinom seksualne odnose imali u njenim kolima na parkingu škole. Prije nekoliko godina je ova profesorica bila proglašena za najbolju profesoricu u školi , a nakon otkrivanja njihove afere dobila je otkaz , i protiv nje je podignuta optužnica za zavođenje maloljetnika.