Novo

PRODUKCIJA ZADRUGE SPREMA OGROMNO IZNENAĐENJE: ONA se vraća u rijaliti da pomrsi konce bivšima?! SADA POČINJE RIJALITI..Evo ko je…

I danas se malo bavimo rijaliti programima, koji na našim prostorima su jako gledani, i javnost za njih je itekako zainteresovana, Trenutno najgledaniji rijaliti je Zadruga, koji traje evo već petu sezonu, i gdje iz godine u godinu imamo priliku da vidimo mnogo toga, čak i ono što smo mislili da neko nije spreman da uradi, se upravo desi u rijalitiju. Kada je u pitanju ova peta sezona, slobodno možemo da kažemo da je oborila sve rekorde gledanosti, kao i da je nadmašila sva očekivanja jer ova sezona za sada donijela nam je mnogo toga što je javnost u najmanju ruku šokiralo.

Kako to inače biva, u Zadrugu se u toku sezone, vraćaju i neki stari zadrugari, kako bi napravili veću napetost, i unijeli neke nove priče i dešavanja u Bijelu kuću. U medijima se već uveliko piše kako je produkcija odlučila da malo više pomrsi konce i da iznenadi kako gledaoce tako isto i zadrugare, pa za večeras se šuška kako će se u rijaliti vratiti nova ali svima nama itekako poznata bivša učesnica.

Tako se na društvenim mrežama pokrenula velika polemika o tome ko bi to mogao da bude novi učesnik, koji za ova dva mjeseca može da napravi opšti haos, pa tako prema njihvoom mišljenju najviše španci za ulazak ima Tara Simov. Kontroverzna rijaltii zvijezda je već bila u petoj sezoni, ali je diskvalifikovana zbog nedoličnog ponašanja i lomnjave. Ono što bi gledaoce najviše zanimalo jeste kakav će ona odnos imati prema reperu Nenadu Aleksiću Ša, sa kojim je bila u ljubavnoj vezi, ali isto tako i ono što je posebno zanimljivo jeste kakav će ona odnos da ima sa Matejom Matijevićem, jer je on trenutno u vezi sa Minom Vrbaški.