Showbizz

Prodavala GAĆE I ČARAPE na pijaci od jutra do mraka! OVO su popularne pevačice radile pre nego su postale popularne: GLAMURU NI TRAGA!

Sve poznate balkanske zvijezde danas, a 90% njih misli da su dobri pjevači, vješto prije svega skrivaju sve što ima veze s njihovom prošlošću i djetinjstvom.

Dobro nam je poznato da su se mnogi pjevači, prije svega pjevačica, od početka svoje karijere distancirali od nekih svojih starih slika iz daleke prošlosti.

Na primjer, oni tu apsolutno nisu ličili na sebe, jer nisu imali toliko novca za jake operacije tijela, i lica u prvom redu, a onda su izgledalo da Bog dragi sačuva. Imali smo već puno članaka na tu temu, a svi ste do sada sigurno vidjeli kako su tada izgledale Jelena Karleuša, Ceca, Dara Bubamara i druge pjevačice koje su pune plastike i koje danas izgledaju kao plastične lutke.

Imali smo i nekoliko članaka o obrazovanju kojeg se mnoge pjevačice jako srame, jer je malo njih završilo barem srednju školu. Dara Bubamara, na primjer, nema ni završenu osnovnu školu, ali to je danas ne sprječava da od svoje muzike zaradi stotine hiljada eura, te da ponižava državne, kako ih ona naziva “seljačke”, škole, obzirom da tamo djeca, tobože, ne znaju ko je ona. Ali, jeste li se ikad zapitali šta su neki naši pjevači radili prije nego što su postali poznati u muzici?

Primjerice, Milica Pavlović odrasla je s svojom bakom u Švicarskoj, a do svoje 20. godine radila je u običnoj tiskari papira na svim vrstama poslova. Na taj način je ona željela pomoći nekako svojoj baki, a onda je došla u Srbiju, prijavila se u Zvezde Granda i ostalo je historija. Goga Sekulić je ipak imala nešto malo bolji posao. Radila je na radio stanici u svom lokalnom gradu. Nadica Ademov radila je recimo na običnoj pijaci gdje je imala štand s garderobom.