Novo

Probudila se nakon DVE GODINE u komi: Otkrila ko ju je divljački pretukao, pa ŠOKIRALA lekare i policiju

U nastaavku današnjeg članka donosimo vam jednu šokantnu priču , a koja već godinama nije dobila svoj kraj , te da za ovo delo niko i dalje nije odgovarao. Naime , mnogo je šokantnih priča koje danas možemo da pročitamo na online platformama ,a neretko nas dosta njih ostavi bez teksta . Šokantno je na šta su ljudi sve spremi , a u šta ćete se uveriti ako ostanete do kraja ovog članka.

Dakle , Vanda Palmer , je žena iz Zapadne Virdžinije , koja je 2020te godine paala u komu , iz koje je se probudila nedavno nakon dve godine. Dakle , ona je bila divljački izudarana mačetom u glavu. Međutim , najveći šok jeste da je danas , dve godine kasnije ,, kao napadača identifikovala svog rođenog brata.
Šerif Ros , koji je bio na licu mesta , otkrio je detalje ovog jezivog napada , te otkrio da su isprva mislili da je žena mrtva : ” Detektivi nisu mogli da identifikuju njenog napadača i bili su šokirani kada su ih prošle nedelje pozvali iz “Palmerove ustanove za negu” i rekli da se žrtva probudila iz kome. Imali smo pretpostavke o tome šta se dogodilo, ali nije bilo očevidaca, snimaka sa nadzornih kamera, niti zapisa na mobilnom telefonu. Gotovo da nismo imali tragova koji bi nam pomogli u istrazi – rekao je on. “

Naime , čak i pored činjenice da ima teško oštećenje mozga , ona je uspela da detektivima kaže da se radi o njenom bratu Danijelu. – Ključ celog slučaja bio je u žrtvi, a pošto ona nije mogla da komunicira, ostali smo bez ičega. Ali, eto, dve godine kasnije, ona se probudila i može da nam kaže šta se dogodilo – rekao je Melendžer.