Novo

Probudila se nakon DVE GODINE u komi: Otkrila ko ju je divljački pretukao, pa ŠOKIRALA lekare i policiju! OVO NIJE MOGUĆE…

Internet i društvene mreže, mjesto su koje nam nude širok i bogat sadržaj, na kojima možemo da provedemo i po nekoliko sati istražujući razne stvari, gledajući mnoge zanimljivosti, kao i čitajući razne priče i ispovijest ljudi širom svijeta. Tako vam i danas donosimo jednu nevjerovatnu priču, a vjerujemo da će ona itekako da vas zanima i da privuče vašu pažnju.

Dakle, priča koju vam donosimo u nastavku nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, tačnije iz Virdžinije, a koja se odnosi na jednu ženu po imenu Vanda Palmet, koja je u komi bila dvije godine, tačnije u kojoj je završila 2020.godine, i to nakon brutalnog napada na nju, a napadnuta je sa mačetom i sjekirom, odnosno sa njima nju je napadač udarao po glavi. Vanda se konačno i na iznenađenje svih probudila iz kome, a ono što je rekla sve je jednostavno šokiralo i ostavilo bez teksta. Naime, kada se ona probudila rekla je da je napadač ustvari bio njen brat.

Šerif okruga Džekson, Ros Melendžer, odlučio je da otkrije i više nego jezive detalje napada na ovu ženu, pa je rekao da kada su policajci stigli na lice mjesta, da su oni mislili da je žena mrtva, a izjavio je sljedeće: “Detektivi nisu mogli da identifikuju njenog napadača i bili su šokirani kada su ih prošle nedelje pozvali iz “Palmerove ustanove za negu” i rekli da se žrtva probudila iz kome. Imali smo pretpostavke o tome šta se dogodilo, ali nije bilo očevidaca, snimaka sa nadzornih kamera, niti zapisa na mobilnom telefonu. Gotovo da nismo imali tragova koji bi nam pomogli u istrazi”. Iako je dobila veliko oštećenje mozga, Vanda je ipak mogla na neki način da komunicira sa detektivima, i rekla je da je njen brat Danijel bio taj koji ju je pretukao. Ostatak teksta pročitajte ovde.