Zanimljivosti

“Probudila sam se u TUĐEM krevetu, odmah sam shvatila”: Srpska voditeljka podelila NEPRIJATNO iskustvo

Ovih dana kada god da otvorimo neki portal uvek možemo pronaći neki ovakav ili sličan naslov. Jednostavno su se stvari u društvu promenile tako da nikada niste svesni kada vam se može dessiti neka stvar u život. Žene su svakako u prvom planu jer se retko muškarcima i to pogotovo poznatima dese ovakve ili neke druge slične stvari.

Mi vam danas donosimo jednu jako zanimljivu priču koja se desila u Srbiji i to sa poznatom TV voditeljkom. Tamara Grujić je jedna od naših najpoznatijih voditeljki a njezina emisija “Radna akcija” bila je jedna od gledanijih na lokalnim TV stanicama.

Sada je ona podelila jedno svoje iskustvo sa samog snimaja a večerala je sa Aleksandrom arhitektom te su se upustili na spavanje. Vuk se u tom trenutku probudio i krenuo je da je zove a nje nema u sobi a on je pomislio da je uu kafani sa Aleksandrom. Onda su se Vuk i Aleksandar u jednom trenutku našli na svojim balkonima i jedni druge su krenuli pitati pa gde je Aleksandra? U jednom trenutku su se itekako zabrinuli za nju a istina je bila puno smeš nija.

Ona se odjednom probudila i u svome krevetu je videla svog tonca sa emisije kako spava pored nje?! Ona je tek tada shvatila da je njegova soba bila preko puta njegove i da je ona u stvari zamenila sobe.