Koliko god vam izgledalo besmisleno, ovo u stvari ima smisla.

Pritiskom na ove tačke djelujete na svoju ličnu energiju, a time i na energiju drugih ljudi. Uspjeh neće izostati.

Australijski akopunkturolog, Karlton Smit, ima jednu interesantnu teoriju kako da privučete novac i uspjeh. U pitanju je akupresura tačaka na nosu.

Iako djeluje šašavo, Smit ima zanimljivo objašnjenje. Naime, svako od nas ima energetski omotač oko tijela koji se zove aura. Preko aure mi gradimo odnose s drugim ljudima pa i sa onima koji bi mogli da nam pomognu da napredujemo i da zaradimo novac.

Smit tvrdi da su određene tačke na nosu povezane s onim slojevima aure koji su zaduženi za primanje. Ako nemate novca i ne ide vam na tom planu, odnosno, nižete neuspjeh za neuspjehom, dio aure koji je zadužen za primanje sigurno je blokiran. Ako hoćete da odblokirate upravo te dijelove aure, primenite ovu tehniku. Rezultati neće izostati.

Smit je čak sproveo i jedno istraživanje na 347 dobrovoljaca, koji su ujutru i uveče primjenjivali ovu tehniku tokom 18 nedelja i kod 91 posto njih, finansijska situacija se drastično popravila. Probajte i vi, ne košta ništa.

Tehnika:

Svako jutro i svako večer, izdvojte po nekoliko minuta samo za sebe. Nastojte da budete sami u prostoriji i budite opušteni.

Pritisnite tačku sa slike i držite konstantan pritisak najmanje 10 sekundi. Počnite s tačkom broj 1 i cijele prve nedelje ćete se baviti tom tačkom. Druge nedelje bavit ćete se tačkom broj 2 i tako dok ne završite ciklus od 7 sedmica, odnosno, 7 tačaka.

Dok pritiskate određenu tačku, koncentrišite se i zamislite (vizualizujte) situaciju koja je za svaku tačku različita i opisana je ispod.

 

Preporučujemo
Loading..