Novo Vijesti

Prišao koleginici i upitao je zašto plače: Život mu se od tada pretvorio u PAKAO iz kog nikako ne može da izađe – evo šta se desilo! (FOTO)

Mirlan iz Kazahstana je za tamošnje medije podijelio svoju ispovijest koja je naišla na burne reakcije i neki su na njegovoj strani dok ga drugi napadaju. On je sa svojom  kolegicom sa posla počeo ljubavu aferu a objasnio je da je to uradio iz sažaljenja.

Naime Žazira i on su radili u istom uredu a ona je bila jako neraspoložena što ju je ostavio dečko. On joj je prišao i pokušao razgovorom da je oraspoloži a nije ni slutio kakve će to posljedice imati po njega. Ona mu se žalila kako je dečko ostavio zbog ljepše djevojke i kako je ona ružna a on joj je tada rekao da ne brine ništa i da će je on oženiti.

On o nije mislio ozbiljno ali je ona tako shvatila njegove riječi i počela je da ga proganja i on je popustio i započeo aferu sa njom. Ona je odmah svima razglasila da su u vezi što je njemu zasmetalo i nakon pola godine je odlučio da raskine sa njom. Međutim prije nego je uspio išta da joj kaže ona je njemu saopštila da je  u drugom stanju i da je već kasno da abortira. On nije vidio izlaz i pristao je da je oženi iako mu je već postala i odvratna.

Na žalost Žazira je rodila mrtvo dijete što je dovelo do toga da ona postane histerična i upadne u depresiju. Iako je pokušavao da izdrži što duže na kraju je zatražio razvod od nje. Ona je u tom momentu počela da puzi pred njim i da ga moli da je ne ostavlja jer će se ubiti. On je u međuvremenu našao i novu djevojku i želi sa njom da nastavi život ali se boji da će se njegova supruga ubiti ako je ostavi i sada živi u začaranom krugu.