Vijesti

Pripremite se, biće kao u SIBIRU – ČEKAJU NAS TRI LEDENA MESECA! – METEOROLOG OBJAVIO PROGNOZU ZA CELU ZIMU, haos!

Jako puno puta smo u poslednjih mesec dana pisali i govorili o trenutnom vremenu u regiji, a mnogi meteoroloi su najavili da će ova zima biti itekako oštrija i gora nego one što smo doživljavali u poslednjih 10 godina. Verujemo da je svima vama preko glave zima koje su nalikovali više na proleće, jer smo za novu godinu imali sunce, kišu i ponekad susnežicu. Deca na raspustu nisu imali prilike da koriste sanke i da uživaju u zimskim radostima.

Međutim, već pre par dana smo videli da se ova zima neće šaliti jer smo u pojedinim delovima Bosne i Hercegovine i Srbije imali snega koji je na nekim mestima napadao i preko 1 metar visine. I sada opet govorimo o vremenu do kraja 2021 godine, ali i januaru i februaru sledeće godine koje će da protekne u jako niskim temperaturama.

Sada se oglasio i Marko Čubrilo jedan od poznatijih meteorologa iz Srbije, koji je naglasio da će snežne padavine stići i do nizinskih delova Srbije, a to se pre svega odnosi na Vojvodinu koja je uvek bila pošteđena snega u poslednje vreme. Također je najavio da će biti jako puno mrazeva i to najviše krajem decembra i počletkom januara sledeće godine.

Što se tiče februara sledeće godine, i on će da protekne u relativno niskim temperaturama koje će se ponekad spuštati i do -13 stepeni celzijusa.Što se tiče vremena do same kraje godine, imaćemo varijacije, ali i jako niskih večernjih temperatura koje bi ujutro izazivale veliku poledicu pa je oprez na pešake ali i vozače kako voze.