Novo Vijesti

PRINC HARRY NIJE 0TAC MAL0G ARČIJA I TEK ROĐENE ĆERKICE?! REZULTATI DNK ANALIZE Š0KIRALI SVE: Harry prebledeo, MEHGAN se pravda sva u suzama, EV0 ŠTA SE DESIL0! (FOTO)

Iako u svijetu postoji više država koje su uređene kao kraljevine kada se pomene kraljevska porodica svi pomisle na britansku kojom gvozdenom rukom već nekoliko decenija upravlja kraljica Elizabeta. Popularnosti britanskog kraljevskog dvora je nemjerljivo doprinijela princeza Dajana koja je poginula u strahovitoj automobilskoj nesreći koja se desila u Parizu.

Ona se razvela od princa Čarlsa i tada je svijet saznao za mnoge mračne tajne koje dvor krije a Dajanu su svi obožavali. Njeni sinovi Heri i Vilijam su osnovali vlastite porodice i sve je izgledalo bajkovito a onda je kao grom iz vedra neba stigla vijest da se Hari i njegova supruga Megan odriču sdvih kraljevskih dužnosti i sele u Ameriku.

Ovo je bio veliki skandal ali je kraljica uspjela da smiri strasti bar kada je u poitanju Velika Britanija. Onda su Hari i Megan dali šokantan intervju kod Oprah i nekim stvarima koje su iznijeli u javnost su uveliko naštetili ugledu kraljevske porodice. Prije nekoliko dana je Megan rodila i kćerkicu koju su nazvali po pokojnoj princezi a već imaju sina Arčija koji je jedno vrijeme bio predmet raznih špekulacija.

Naime, svojevremeno je i časopis Globe koji se pozivao na anoniman ali provjeren izvor pisao kako Arči nije Harijev sin i da je to utvrđeno DNK analizom. Ovaj test se naime radi na dvoru prije rođenja svakog djeteta a nakon što je Megan napravila veliku scenu test je ponovljen i pokazalo se da je prvi bio pogrešan i da je Arči ipak Harijev sin. Šta vi mislite o ovome?