Novo

PREVARENA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ?! Majka Nemanje Gudelja načinila ŠOK POTEZ, da li ga je namerno RASKRINKALA? (FOTO)

Svi mediji već dva dana samo pišu o proslavi rođendana Anastasije Ražnatović, ćerke poznate folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović koja se i sama otisnula u muzičke vode a nedavno je u Beogradu otvorila i slaon lepote.

Prvenstveno je Anastasija javnosti interesantna zbog svojih roditelja i na neki način je i sama postala slavna bez nekih ličnih zasluga kao što je to postao trend sa decom javnih ličnosti u regiji. Ona je bila godinama u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada sa Đorđem Kuljićem i svi su očekivali da će se začuti uskoro i svadbena zvona naročito nakon što su kupili zajedničku nekretninu i počeli da žive zajedno.

Ali to je sve potrajalo jako kratko i Anastasija se ubrzo vratila svojoj kući i obavestila javnost da su se ona i Đorđe rastila na prijateljski način. Nije trebalo dugo da pronađe utehu u zagrljaju drugogo muškarca a radi se o ppoznatom fudbaleru Nemanju Gudelju koji igra za špansku Sevilju i njihova romansa se razvija filmoskom brzinom.

Pa je tako na proslavu njenog rođendana stigla cela porodica Gudelj koja se upoznala i sa CEcom i koji su bili i glavi gosti. Često Anastasija u poslednje vreme ide u Španiju a društvo joj tamo prave sestra i majka od Nemanje, Vanja i Olivera koja je sada na svom instagram profilu objavila sliku svog sina sa potpuno nepoznaotm devojkom što je mnogima zasmetalo iako se najverovatnije radi o obožavateljkama. Ali da li je morala da touradi baš sada kada je on našao novu ljubav sa Cecinom naslednicom veliko je to pitanje ili možda želela da na ovaj način nešto poruči.