Novo

Pretukli je i ŽIVU ZAKOPALI zbog 75.000 dinara: Posle tri meseca, prokleli su dan kada su se rodili: OVO SIGURNO NISU OČEKIVALI

22. godišnji Santjago Marela, 19. godišni Žoao Resines i 23. godišnji Luis dos Santos iz Porto Alegrea uhapšeni zbog sumnje da su 14. marta ove godine su u predgrađu napali, krvnički pretukli i potom živu zakopali 36. godišnju Antoniju Teleru za koju su imali dojavu da kod sebe ima dosta novca.

Prethodno ih je na ulici Sao Leopolda prebila nepoznata ekipa muškaraca.

Tri pomenuta Brazilca su pratila Antoniju dok nije skrenula iz glavne ulice a tada su se podijelili, Luis je ubrzao korak kako bi došao ispred nje, dok su ostala dvojica bila pozdai. Luis je iznenada počeo s nekim navodno da priča telefonom i krenuo se ka Antoniji kako bi je pitao da li ima cigaretu.

Dok je ona gledala po toribi Santjago i Zoao su je udarili po glavi i onda su išutirali na zemlji, piše Gaze do Povo.

Njeno onesvješćeno tijelo su odnijeli u ćošak ulice, a onda je Luis došao kolima do njih. Odvezli su je do lokalne šumice gdje su je zakopali u već pripremljenu raku, sve ovo Antonija je ispričala policji, nakon što ju je pronašao čovjek koji se vraćao ovim putem iz grada.

– Ni sama ne znam zbog čega je zastao. Kaže da je vidio tri momka kako trče unezvereno iz šume u kola. Kaže da je imao osjećaj da se nešto desilo u šumi i izašao je iz auta da prošeta i uvjeri se da li je sve u redu. Stotinjak metara dalje vidio nabacanu zemlju i nešto kako se pomjera stalno. To sam bila ja koja sam se borila da dođem do zraka.

Ostatak pročitajte OVDJE.