Novo

Prepoznajete li pevačicu? Harala je devedesetih, trpela je NASILJE od muža, evo kako sada izgleda (FOTO)

U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se naše javne scene , te jedne pevačice koja je devedesetih godina važila za jednu od najlepših. Naime , verujemo da od ranije znate za Marijanu Radovanović , poznatiju kao MajU Marijanu , a koja danas iza sebe ima dve ćerke. Nime , ono što je šokiralo celu javnost , a tiče se ove pevačice jeste da ju je njen tadašnji partner tukao , a kako saznajemo ona je trpela nasilje godinama , te je na nagovor lekara odlučila da ga prijavi policiji.

-Iz Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat posle ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi da priča, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad sazna da ga je prijavila- rekao je tada izvor iz istrage.

-Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je tada Maja Marijana u policiji. Naime , on ju je jedno vreme čak udarao i pred kolegama , a na snimanju spota sa Dejanom Mtićem išamarao ju je naočigled svih. Naime , on tu crtu nasilnika nije krio ni pred prijateljima , pa je čak imao i okršaje sa njenim prijateljima.