Novo

PREMINUO brat Aca Pejovića! Pevač ne može da se oporavi od PORODIČNE TRAGEDIJE! TUGA DO NEBA!

Pjevač Aco Pejović jedan je od naših najtraženijih pjevača i neko ko je mnogo tražen, a nastupi i koncerti uvijek su popunjeni do poslednjeg mjesta, čak se traži i karta više, dok se sam pjevač za svaki nastup trudi da atmosferu dovede do vrhunca i da napravi odličnu žurku. Međutim, malo ko zna da je njegov put do slave i uspjeha bio veoma težak.

On je sa samo 14 godina iz Prijepolja gdje je živio sa svojom porodicom morao da se preseli u Podgoricu gdje se školovao, a tamo on je živio u školskom domu. Njegova majka je 1976.godine imala blizanačku trudnoću, ali je grečkim ljekara jedna beba preminula, dok je brat koji je preživio dobio ime Radojia po junaku iz epske pjesme ”Mali Radojica”. Pjevač je jednom prilikom govorio na ovu temu, a tada je rekao:

“Mada je i tada postojao ultrazvuk, čuveni lekar iz Beograda nije video da je reč o dve bebe i ta katastrofalna greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba bukvalno ugušila. Brat koji je uspeo da preživi imao je samo kilogram i četiristo grama na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pesmi “Mali Radojica”, o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispevana legenda. Vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju”, a onda je dodao:

“Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega – zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam da li je to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi mnogo pazili mlađeg brata, koji je danas momčina od dva metra i bavi se košarkom u našem rodnom grad”. Ostatak teksta pročitajte ovde.