Showbizz

Preminula je na ULICI, baš kao i njena majka: Tužna sudbina glumice čija smrt je potresla REGION

Rialda Kadrić je super poznata srpska glumica, kojoj se na žalost danas puuni cela godina dana kako je tragično preminula u 57 godini života. Verujemo da nema osobe koja je se ne seća iz legendarne “Žikine dinastije”. Ona je preminula u januaru prošle godine, baša kada je bioa itekako zrela ideja srpskih režisera da urade rimejk Žikine dinastije, gde bi Rijalda imala krucijalnu ulogu. Međutim, crna sudbina je sprečila sve fanove ovog serijala da ih ponovo vidimo na jednom mestu.

Ona je tako pre samo g starta snimanja nove Žikine dinastije imala i veliki intervju na RTS-u gde je pričala o ovom novom projektu, ali i svome životu, te nekim detaljima sa kojim fanovi ovog serijala i njenog lika i dela nisu imali pojma, niti su išta znali. Ona je tada volela da se igra, celi njen život je bio kroz prizmu igre, njeno je bilo samo da umre, tako je tada rekla. Kako je još izjavila, ne bira podelu karata, prihvata i ne i kao i da kao relevantan odgovor od bilo koga.

Ona je u poslednnjih 20 i više godina živela i radila u Londonu, a u Beograd je samo dolazila da obilazi majku i rodbinu. Međutim, jako jeziva koincidencija je ta da je umrla na cesti u Atini, baš kao i njena majka sada već daven 1991 godine. Ona je u to doba započinjala novi život u Londonu, jer je predosetila šta se dešava i šta se sprema u bivšoj Jugoslaviji. Rialda Kadrić Šebek se, inače, godinama uspešno bavila psihoterapijom, a 1984 godine da bi usavršila engleski jezik, nakratko se seli u London. Kasnije je uz glumu u Londonu završila i fakultet, te je postala licencirani psihoterapeut. Sa 14 godian se proslavila u “Žikinoj dinastiji”.