Novo

PREMINULA JE GREŠKOM LEKARA! Majku naše NAJVEĆE ZVEZDE SU UBILI! ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa našom domaćom estradnom scenom, tačnije u nastavku ćemo da pišemo o jednoj poznatoj pjevačici, a riječ je o Radi Manojlović, koja je izgradila nevjerovatnu karijeru. Međutim mi danas nećemo da pišemo o njenoj muzičkoj karijeri, nego o njenom privatnom životu, tačnije o velikoj tragediji koja ju je zadesila.

Rada je ostala bez majke kada je imala samo 19 godina, a njena majka tada imala je samo 37.godina. Ona je za svoju majku Mirjanu bila mnogo vezana, i mnogi kažu kako je ona ljepotu upravo naslijedola od nje. Javnost nije znala kako njena majka izgleda, sve dok Rada nije objavila jednu staru porodičnu fotografiju. Jednom prilikom, kada je ona gostovala u jednoj emisiji, prisjetila se najtežeg trenutka u svom životu, a tada ona je rekla sljedeće:

” Porodica je za mene sve na ovom svijetu. Mnogo sam vezana za oca i sestru, i za njih bih sve učinila. Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i vjerovala da će uspeti da pobijedi rak, ali, nažalost, bog je želio drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u posljednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izblijediti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu”, rekla je ona, i dodala je i to da je mnogo ogorčena jer smatra da bi njena majka bila živa da ljekari nisu napravili taj propust.