Showbizz

Premijerka i njena partnerka zasenile sve: Pojavile se na koncertu, pogledajte kakav je stajling Milica odabrala – Prisutnima vilice pale do poda (FOTO)

Mnogo je parova na domažoj estradi koji sa svojim ponašanjem i pojavom u globalu itekako privlače pažnju domaćih medija, ali i društvenih mreža. Đani i Slađana su svakako jedan od parova o kojima se najviše piše u domaćim medijima, a publika ih baš puuno i ne simpatiše zbog njihovih izjava u medijima. Također, Saša i Suuzana Popović su stalno u tabloidima ii društvenim mrežama, a ono što je sigrno je to, da obične ljude itekako zanima kako to žive zapravo poznate osobe.

Ana Brnabić je svakako non stop pod reflektorima medija, jer je premijerka Srbije, i odmah je posle predsednika Srbije na listi najpoznatijih političara o kojima mediji najviše pišu i govore. Ono zbog čega je ona takođe jako posebna i zanimljiva medijima je to, da je njena seksualna orentacija itekako zanimljiva ljudima u Srbiji, koji nikako ne mogu da svare to što jje ona gej.

Na sve to ona je pokazala i svoju partnerku sa kojom je čak i dobila sina putem veštačke opplodnje, i jako često se pojavljuju u medijima na raznim priredbama i koncertima. Ono p očemu je doktorica poznata je to da ima itekako smisla za stajling, i na sve to jje jako lepa žena. Mnogi se pitaju šta je ona to videla kod Ane Brnabić?

Tako su se njih dve pojavile pre par dana na jednom koncertu klasične muzike u Beohgraduu, a Anina izabranica je sve oduševila sa svojim stajlingom. Imala je prekrasnu duguu haljinu sa dubokim izrezom, a obadve suu imale standardne zaštitne maske preko lica.