Novo

Pre nego što ih nabavite, dobro razmislite! Ovih devet namirnica nikada ne treba da kupujete na SNIŽENJU! RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI!

Tema kojom započinjemo ovaj dan je veoma zanimljiva i interesantna, ali i posebno bitna, i to za one osobe koje vole da kupuju, posebno kada su snižnje. Mnogo je onih koji kada odu u nabavku gledaju zute ili crvene naljepnice, tačnije snižene namirnice, i svakako bez razmišljanja uzmu to nešto bez da prije toga razmisle. Svima nama je u glavi da treba da uštedimo što više novca, pa je i ovo jedan od razloga, ali ipak treba prije svega malo da se zamislimo i zapitamo.

Naime, radi se o tome da prema mišljenju stručnjaka ovo i nije nbaš uvijek najpametnija opcija, jer proizvodi koji su na sniženju su pretežno pred istekom roka trajanja. Kako prenose mediji, Maria Marlou, holistički trener zdravlja i ishrane, kaže da je neke namirnice, poput onih zamrznutih, obično dobro kupiti na rasprodaji, ali i da bi neke druge trebalo izbjegavati, i ti upravo zbog toga kako smo naveli na samom početku, jer su one pred istekom roka trajanja.

Mi vam u nastavku donosimo devet namirnica koje je ona izdvojila, a koje ne treba da kupujete na rasprodaji, a prvo na spisku nalaze se voće i povrće, pa tako kada vidite da su na sniženju, ukoliko ne planirate istog tog dana da ga konzumirate, onda je najbolje da ga i ne kupujete. Sljedeći je avokado, a kako je Marlou objasnila, ukoliko je on na rasprodaji, onda je sigurno da je on već prezreo, pa i za njega važi isto, da ako nećete da ga jedete tog dana, da onda ga i ne uzimate. Ostatal teksta pročitajte ovde.