Zanimljivosti Zdravlje

PRAVA LJUBAV !Srpkinja KREMIRALA pokojnog muža, i njegov pepeo UGRADILA u ogromne grudi: “Želim da moj Milan ZAUVEK ostane u meni”

Pretpostavljamo da ste nebrojeno puta do sada čitali o velikim ljubavnim pričama i gestama , ali sigrno smo da ovako nešto još niste ni čuli ni videli.  Kada se radi o dokazivanju i pokazivanju nečije velike ljubavi , prema viljenoj osobi , obično se radi o nekim manjim gestama , poput tetovaža , poklona , putovanja , fotografija. Ali ova priča će vas iznenaditi svojom posebnošću.

Naime Plastična hirurgija , je kao što svi već znamo , otišla daleko ispred brojnih grana medicine , tako ona omogćava čoveku svakojaka čudesa, dodavanja i oduzimanja , na to smo već navikli. Ali ovaj slučaj je nesvakidašnji i za lekare.

 

 

Slučaj Lare Konatar iz Lazarevka , koja je prošle godine , izgubivši voljenog supruga postala udovica , je po mnogo čemu poseban i drugačiji. Ona se lekarima javila sa jako neobičnim zahtevom. Ona je odlučila da supruga kremira , a da njegov pepeo uz pomoć stručnjaka ugradi u svoje ogromne silikonske grudi.

Naravno da ste se zapitali , kome bi to moglo pasti na pamet?

S obzirom na to hirurge koji bi uradili traženi zahvat nije mogla pronaći na balkanu , otputovala je u daleku Australiju , gde je u Sydneyu platila cifru od čak 5000 evra , za smešu za silikone koja će sadržavati pepeo njenog pokojnog muža.

 

 

-Planirala sam da povećam grudi dok je još  moj muž bio živ. Ali desilo se što se desilo , ono najgore.Sada će moj Milan uvek biti blizu mog srca , neizmerno sam ga volela i volet ću ga do kraja života. -rekla je Sara.
Za nas je ova ljubav i gesta svakako nesvakidašnja , i jako neobičan način pokazivanja ljubavi i vernosti , pa čak i nakon smrti. Šta vi mislite o tome , pišite nam u komentarima .