Novo

POZNATI SRPSKI POLITIČAR NAPADNUT U KAFIĆU- Tukli ga čime su stigli- Bokserima, stolicama, nogama- POJAVIO SE I SNIMAK PREBIJANJA (VIDEO)

Na našim prostorima je zadnjih decenija najunosniji posao i naj traženije zanimanje biti političar.

Imamo stranaka da im se i nezna broj,svaka stranka ima svoje predstavnike po lokalnim zajednicama, po glavnim institucijama,pa svaku od tih funkcija treba platiti,treba obezbijediti auta, stanove, ručkove i jako dobre plate.

Plate u politici su daleko veće nego plate radnika u realnom sektoru koji u biti i puni taj budžet. Ali koga to briga. Jako puno ljudi se gura da bude “na listama” za izbor, da može zauzeti neke pozicije i vladati ili dobro naplatiti. A ideali? Ma koga briga za to i koga briga za opšte dobro. Važno je biti poznat i dobro plaćen. Istina, ima se naći i poštenih političara ,ali su u manjini.

Na žalost, političari nisu nimalo omiljeni mežu običnim ljudima, javlja se bijes, razočarenje i nezadovoljstvo pa nije ni čudo što ih psuju na sva usta. Ali da neko bude pretučen e to je malo rjeđa stvar.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji pokazuje trojicu mladića dok napadaju goste kafića u Novom Pazaru. Prema prvim informacijama, jedna od napadnutih osoba je i poznati političar iz Srbije i Novog Pazara, lokalni aktivista Sulejman Ugljanin. A bila je brutalna tuča, na snimku se vidi kako su mladići tukli a goste koji su sjedili za jednim stolom, i to čime su stigli, stolicama, bokserima, a onda su, kada su završili sa udaranjem, mirno, bez ikakve žurbe, izašli iz objekta. Prema informacijama iz policije, istraga se sprovodi, tek će da se utvrde razlozi i akteri ovog napada