Novo Vijesti

POZNATI PEVAČ OBOLEO, NA TEŠKIM LEKOVIMA: ON JE SADA NEPREPOZNATLJIV! – Bolest ga je skoro uništila, TUGA VELIKA..(FOTO)

Jedan od popularnijih pjevača mlađe generacije u Srbiji je Sloba Vasić koji je jako mlad počeo da se bavi muzikom i gradi svoju karijeru i godinama je bveć prisutan na estradi. Jedno duže vrijeme se nije pojavljivao u javnosti što i nije bilo čudno jer je većina setrade zbog pandemije korona virusa bila na pauzi.

Međutrim kada je nedavno bio gost u jednoj emisiji mnoge je zaprepastilo kako izgleda i skoro niko ga nije mogao prepoznati.  Gostovao je u jutarnjem programu TV Prva i vidjelo se da se pjevač jako udebljao a sam je objasnio da je obolio zbog stresa kojem je bio izložen zbog posla kojim se bavi. Najviše ga je uništio način života koji je vodio  a on priznaje da je to velika mana bavljenja muzikom.

Tako je dobio visok pritisak koji mora da drži pod kontrolom lijekovima. Sloba kaže da je sebi postavio za cilj da ozdravi i da nastavi život bez potrebe za terapijom. Ispričao je kako svi misle da pjevači lijepo žive i zarađuju ali da to nije istina. Jako je naporno, jer oni rade po noći i jako malo spavaju.

Uglavnom pjevaju na žurkama i proslavama gdje se konzumira velika količina hrane i alkohola i često dolazi i do konfliktnih situacija. Prostorije u kojima nastupaju su uglavnom zadimljene od duvanskog dima, hrane se nezdravo i sve se to odražava na njihovo zdravlje. Ipka Sloba neće praviti pauzu zbog svog zdravstvenog stanja nego je rekao kao već planira nastupe nakon duge pauze a uz sve to je izbacio i novu pjesmu koju je predstavio u ovoj emisiji.