Zdravlje

Poznati ginekolog dao NAPOKON DAO ODGOVOR! Evo zašto vam dole “smrdi” na pokvarenu ribu:

Za danas vrlo interesantna tema, koja će se definitivno dopasti svim ženama. Dobro je poznato koliko je ženska intimna zona važna i komplicirana i koliko ustvari treba voditi računa o tome.

U mnogim slučajevima većina žena razvije razne infekcije kad su malo starije, što je potpuno normalno kada se bave seksualnom aktivnošću.

Tada se događaju razne infekcije, a kad dosegnu to razdoblje kada im dolje smrdi dolje i kad osjete trulu ribu s raznim izlučevinama, tada je definitivno vrijeme za alarm, jer je to jaka upala ili infekcija, koju treba odmah riješiti. Trihaminalis vaginalis naziv je bakterije koja je napala vašu intimnu zonu i koja se mora hitno liječiti, kako se sve ne bi zakompliciralo.

Iz nekoliko se razloga javljaju razne infekcije, prije svega žene s prekomjernom tjelesnom težinom imaju višak kože oko spolnog organa pa je vrlo lako dobiti nešto slično. Nadalje, vrlo je moguće dobiti razne infekcije iz samog donjeg rublja, što može biti vrlo neugodno ako je veš uzak, pa započnite s donjim rubljem koje vas toliko ne steže.

Isto tako, čak i ukoliko puno mijenjate partnera, postoji mogućnost dobivanja raznih vrsta bakterijskih infekcija. Stoga, ukoliko ne želite imati problema s ovom vrstom problema, obavezno koristiti zaštitu tijekom spolnog odnosa. Otiđite liječniku, nemojte čekati da se čitava priča zakomplicira. Najprije ćete dobiti tablete, ali ako je upala veća, morat ćete na antibiotike.

Jeste li vi do sada nekada možda imali ove probleme? Neku infekciju tamo dole, ili da ste eventualno osjetili neugodnu bol? Smrdi li vam sada trenutno? Napišite nam u komentarima.