Novo Showbizz

POTRESNO PRAVDANJE UČESNIKA ZVEZDA GRANDA Sadik se skandaloznim rečima pere od sramotnih pesama o Srbima (FOTO)

Finalista muzičkog takmičenja Zvezde GRanda Sadik Hasanović, dospio je u centar skandala kada se saznalo da je pjevao pjesme ni manje ni više o klanju Srba.

On je u takmčenju bio pod mentorskom palicom pjevačice Marije Šerifović.

Sadik je sada riješio da se obrati javnosti, pa je u potresnoj ispovjesti istakao da trenutno proživljava najgore dane u svom životu.

– Umjesto najljepših dana koje bi trebalo da provodim u životu zbog sjajnog rezultata u Zvezdama Granda, meni se život pretvorio doslovno u pakao.

– Dragi ljudi, imam dvadeset godina, nisam sposoban da mrzim. Ja sam Bosanac i ponosim se time, ali, biti Bosanac znači voljeti i poštovati  svedruge ljude, nacije i vjere. I ja sam izrastao baš u takvog čovjeka, pa baš u takmičenju sam se družio sa svima, obožavam sve moje kolege i drugare iz ZG kao i moju Mariju – napisao je Sadik i dodao:

– Kada sam zapjevao spornu pjesmu zbog koje trpim ovu turturu, imao sam 13, 14 godina otprilike, nisam razmišljao o tome da ona nosi poruku mržnje prema nekome, bio sam klinac, dijete.

– Volim svoju zemlju ali neizmjerno poštujem Srbiju. Pa u Beogradu sam proveo najljepše trenutke svog života. Moj cilj i posao jeste da ljude činim sretnim, nikako suprotno. I zato se izvinjavam svakom čovjeku u cijelom regionu ako sam ikog povrijedio, uvrijedio ili učinio da se osjeća loše. Želim poručiti svima. Želim biti neko ko spaja ljude, širi ljubav, stvara mir, a ne suprotno od toga, jer sam izuzetno miroljubiva osoba. Ponavljam želim dobro i mir svima na svijetu – završio je finalista “Zvezda Granda” za 2021. godinu u svom saopštenju za javnost.