Novo

POŠTOVANI GOSTI UZMITE NATRAG VAŠE POKLONE I IDITE KUĆI! Nečuveni skandal na jednoj ČAČANSKOJ SVADBI prepričava se i dan danas!

I danas imamo jednu zanimljivost koja nam dolazi sa jedne svadbe koja se desila u Srbiji, a navikli smo da mnogo zanimljivosti upravo nam dolazi sa svadbi, gdje se skoro pa uvijek desi neka situacija koja se danima prepričava, pa je tako slučaj i sa pričom koju vam mi donosimo u nastavku. Ovo se inače desilo prije nekoliko godina u Čačku, ali ova situacija i dan danas se prepričava, kada je mlada pobjegla sa bubnjarem iz benda koji je zabavljao goste, pamti se i to kako je grom udario u restoran gdje se slavilo, pa su se zbog toga razbježali gosti.

Ali zasigurno da se svi sjećaju one svadbe gdje se mladoženja obratio svojim gostima kojima je rekao da uzmu svoje poklone nazad i da se vrate svojim kućama, jer je mlada pobjegla sa svadbe, a vjerovali ili ne pobjegla je sa njihovim kumom, a jedan od svatova sa svadbe rekao je sljedeće: “Svadba je tekla po planu. Završilo se venčanje. Mlada je otišla u svoju sobu da se presvuče. Pošto je nije bilo dugo, mladoženja je otišao da je potraži. Kada je otvorio vrata sobe, imao je šta i da vidi. Njegov izabrani kum ležao je sa njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku rečeno, veoma prisni”, zatim je nastavio pa je rekao i ovo:

“Mladoženja je, potom, njih dvoje izbacio iz restorana, a onda se obratio svatovima i zamolio ih da odu kućama… Tako se veselje završilo… Nesrećni domaćini morali su, ipak, da plate sve troškove u restoranu, iako večera nije bila ni poslužena…” Gosti koji su bili u čudu su se samo pokupili i otišli, i ostavili mladoženju samog da tuguje zbog toga što mu se desilo. Ostatak teksta pročitajte ovde.