Novo Vijesti

POSLE MARININE ISPOVESTI DARKO UZVRAĆA UDARAC: “MISLILA SI DA ĆEŠ DA ME DRŽIŠ NA POVOCU KAO KERA..!

Jedan od takmičara Zvezda Granda koji je pobjedio i ostao u žiži javnosti i dan danas, kako zbog svoje muzičke karijere tako i zbog svog privatnog života, je svakako Darko Lazić. Darko Lazić se pojavio 2009. godine prvi put na audiciji za Zvezde Granda, gdje je ostao do samog finala i pobijedio te sezone.

U takmičenju je upoznao i pjevačicu Anu Sević s kojom ima kćerkicu Lorenu. Njih dvoje su nedavno okončali brak, ali još uvijek, kako navode mediji, ne zvanično i sudski. 2019. godine Darko Lazić je imao saobraćajnu nesreću gdje je jedva izvukao živu glavu, a uz njega je bila i Ana Sević kao i njegova tadašnja djevojka Marina Gagić. Tada je Marina ostala u drugom stanju i onda, nakon 9 mjeseci, rodila sina Alekseja.

Darko Lazić je vremenom došao sebi i uspio da se vrati u formu, a onda se u potpunosti odrekao svojih poroka. Sa vjerenicom Marinom živio je u zajedničkoj kući u Brestaču. Nedavno je javno priznao da su njih dvoje okončali svoju vezu i da više nisu zajedno. Priznao je da nije volio njeno nezrelo ponašanje i da je to bila jedna od ključnih stvari i razloga zbog kojih se njihov odnos okončao. Pored toga, kaže Darko, stalno mu je upućivala kritike na način na koji on vodi svoj život, što ga je potpuno izluđivalo. Priznao je da su ostali u dobrom odnosu, ali da se njihova ljubav vremenom počela gasiti.

Kako njihov sin ne bi trpio nesuglasice, smatrali su ovo najboljom odlukom koju su donijeli. Priznao je da je Marina pokušavala da ga drži na poprilično kratkoj uzici odnosno povocu, što svakako on ne bi dozvolio nijednoj ženi, pa ni Marini. Odlučio je da neće previše iznositi u javnost, a i ako bude iznosio govoriti će samo istinu. Oko svega se dogovaraju, jer nisu u braku tako da ne postoji neko treći ko će donositi odluke o njihovom odnosu.