Novo

Porodica Radoja Zvicera “leži” na MILIONIMA! Isplivao DOKUMENT: Pogledajte koje sve firme poseduju (FOTO)

Porodica Radoja Zvicera, kojeg balkanski mediji, pozivajući se na policijske podatke, označavaju kao vođu kavačkog klana ima par firmi u Slovačkoj u čijem poslovanju se pominju i milionski iznosi, prenio je jučer slovački portal akualiti. sk.

Kako se navodi u članku u kojem su prikazane firme koje pripadaju porodici Zvicer, utvrđeno je da porodica vođe kavčana već tri godine posluje u tri različite kompanije sa sjedištem u isočnoj Slovačkoj.

– Postepeno su se u njima kao jedini vlasnici pojavljivali Zvicerova snaha Maja, tast Nebojša Seferović i još jedna žena, vjerovatno njemu mnogo bliska. Početkom prošle godine u Slovačkoj se pojavio trag Zvicera, radi se o njihovim ekonomskim interesima, porodica ovdje vjerovatno započinje posao. Maja Zvicer, koja je supruga Gorana Zvicera, Radojevog brata, prva se prijavila u Privredni registar u mjesecu januaru 2020. godine. Maja Zvicer je vlasnica firme CGMN, čije se sjedište nalazi u iznajmljenim prostorijama u selu Brekov. Viktor Mochnač, preduzetnik, bio je generalni direktor njene kompanije, a godinama unazad pruža konsultantske i ekonomske usluge. To uključuje osnivanje ili privremeno upravljanje kompanijama za strane klijente ili za investitore – navedeno je u članku.

Mochnač je za pomenuti portal saopštio da je Maja Zvicer u sjedištu firme bila jednom ili dva puta zbog obrade dokumenata.

– Na poslovanje kompanije uticala je korona kriza i ograničila ga tako. Uopšte me nije zvala više od godinu dana – rekao je Mochnač.

On je direktor još jedne slovačke kompanije Zvicerove uže porodice, a on tvrdi da ništa ne zna ni o kakvim klanovima i sumnjivim poslovima.

Ostatak pročitajte OVDJE.