Novo Vijesti

POPLJUVALA GA DA VALJA! – KARLEUŠA OPLELA PO MLADIĆU, DIGLA CELU SRBIJU NA NOGE! EVO ŠTA JE PORUČILA NAKON PRESUDE, HAOS! (FOTO)

Poslednjih nekoliko dana je u Bosni i Hercegovini prilično napeta situacija jer su se  opet probudile strasti kojesu dovele do ratnih dešavanja koja su se desila početkom devedesetih godina. Prvo je došlo do rušenja pravoslavne crkve u Konjević polju a koja je sagrađena na privatnom vlasništvu Fate Orlović koja je preko dvadeset godina tražila pravdu na sudovima i koja je išla i na sud u Strasburu koji je donio presudu u njenu korist.

Samo tri dana poslije došlo je do izricanja presude Ratku Mladiću koji je za većinu srba heroj a za sve ostale ratni zločinac. Nakon što je potvrđena prvobitna presuda koja je postala pravosnažna a koja glasi doživotan zatvor, došlo je do velikog broja reakcija i u Srbiji i u Bosnii Hercegovini.

Da podsjetimo Ratko Mladić je prije 4 godine osuđen na kaznu doživotnog zatvora ali su njegovi advokati uložili žalbu i tražili da se suđenje ponovi i sud im je ovu žalbu uvažio ali je ishod bio isti. O ovoj presudi su svoje mišljenje na društvenim mrežama iznijele i neke poznate ličnosti a među prvima je bio i sin Cece i Arkana, Veljko Rasžnatović koji je ustvrdio da je presuda Mladiću u stvari presuda cijelom srpskom narodu.

Naravno da je i Jelena Karleuša koja je jako aktivna na Instagramu i koja iznosi svoje mišljenje o svemu uradila  istu stvar i u ovom slučaju ali je ona napisala potpuno suprotnu stvar od Veljka. Ona je napisala da presuda jednom ratnom zločincu nije presuda jednom narodu iz kojeg on potiče. Šta vi mislite o ovome?

 

Add Comment

Click here to post a comment