Showbizz

POKUŠALA JE DA SE UBIJE I LEČILA SE OD ALKOHOLIZMA! Ovako sada izgleda Dunja Ilić, njen novi posao je tabu tema!

Verujemo da ste do sada jako puno puta čuli onu staru narodnu da sva deca koja odrastu u izobilju i pregršt jako lepih stvari koje im priušte njihovi roditelji da u 90% slučajeva nešto moraju da “zakače” sa strane i da uglavnom završe na onoj pogrešnoj strani. Svakako da ne treba generalizovati sve stvari jer imamo jako lepih slučajeva dece koja su danas odrasli i koji nisu skrenuli sa pravog puta. 

U tom negativnom problemu su uglavnom deca od poznatih zvezda koje zarašđuju na milione i koji jednostavno ne znaju šta će od silnih novaca i troše kako stignu. Dovoljno je samo da se pogledaju neke grupe koje imaju po društvenim mrežama gde se oni okupljaju i pokazuju slike iz svojih noćnih provoda. Krenuvši od paljenja cigareta sa 100 evra pa do prosipanja šampanjca po rolexima i drugim bahatim stvarima. Dunja Ilić je jedna odd poznatijih srpskinja koja je bila krenula tim putem. 

Pre nego štop je postala poznata pevačica, njeni roditelji su joj sve davali na tacni, narodskim jezikom rečeno a ona je zašla u svet droge i opijanja. I onda kada je bilo najvažnije za nju kao ličnost njen otac je iz samo sebi znanih razloga izvršio samoubistv o a to je nju totalno psihički slomilo tako da je u tim trenutcima batalila skroz svoju pevačku karijeru. 

Pre par godina je i ona na Instgarmu pretila kako će se predozirati lekovima pa je čak izbacila i video klip se ksa sa svojim dečkom. Ona se sada preselila u Italiju i bavi se tarot čitanjem karata i sada zarađuje 1.000 evra od tog posla. Vaša mišljenja?