Zanimljivosti

POKUŠAJTE ODGONETNUTI! ZAHVALJUJUĆI OVOJ FOTOGRAFIJI VAŠ ŽIVOT NEĆE BITI ISTI!!

Mnogi od nas nisu ni svjesni zapravo naših kvaliteta, odnosno mana i vrlina. Obično dosta toga podrazumijevamo kada smo mi u pitanju, no nekada nam je potrebna mala pomoć da bismo uočili neke stvari kod drugih ljudi.

Pojedine iluzije mogu biti povezane sa određenim psihološkim stanjima koja se mogu mijenjati spram našeg stanja. No postoje određene iluizije, tačnije opažanja koja su vezana baš za određeni profil ličnosti.

 

 

Iako zvuči nestvano svaka osoba je jedinka za sebe i može da uočava određene stvari, koje su na neki način nesvjesne. To ne znači da je vaš odabir ili vaše opažanje pogrešno,već je to odras zapravo vašeg stanja uma.

U ovoj iluziji je potrebno da odgonetnete koliko zapravo životinja vidite na fotografiji. Broj životinja je zapravo odogovor na neka vaša određena stanja  i zapažanja.

Ukoliko vidite jednu do tri živitonje, vi živite u nekom svom filmu, ili kako bi se to drugačije reklo u oblacima. Vas i ne zanimaju baš detalji.

Ukoliko pak vidite između četiri i sedam životinja, vi obraćate pažnju na usputne detalje, ili vi vodite ubrzan način života i vas detalji baš i ne zanimaju.

No ukoliko ste otkrili između osam i trianest životinja, onda ste na pravome putu. Vi ste osoba koja obraca pažnju na detalje. Vi volite kada je sve isplanirano i kada znate sve do samog detalja. Naprasto vas krasi organizirnost. Nekada to zna biti vrlo naporno za osobe koje vas gledaju, no to je nešto u čemu se vi najbolje snalazite.

Probajte pronaći ono najbolje u vama i postupajte u skladu s tim.