Novo

Pokajala se, ali odluka je pala: Evo ko Danijeli Dimitrovskoj briše suze nakon razvoda (FOTO)

Razvodi su na neki način postali učestala tema o kojoj se govori poslednjih dana , a sve jer je se dosta poznatih ličnosti odlučilo na razvod braka od svojih emotivnih partnera . Naime , prvo je sve počelo od Jelene Karleuše i Duška , potom Momčila , a ond ai Ognjen Amidžić od svoje supruge. Međutim , svakako je Ognjen mnoge iznenadio , jer je se nnjihov brak smatrao jednim od skladnijih sa naše javne scene. Međutim , nije mnogo trebalo da njih dvoje započnu novi život nakon razvoda , a ako je suditi po objavama supruđnika , reklo bi se da im ta odluka nije baš teško pala , te da uživaju u samačkom životu.

Naime ,svakako je neosporno da nije lako okončati dugogodišnju vezu , a kamoli brak , a može se reći da njih dvoje tek nakon nekog vremena od potvrde razvoda proživljavaju posledice , ali očigledno ih oboje pogađa na posbean način. Naime , jasno je da ni njoj nije nimalo lako iako mnogi tvrde sušprutno , te ističu da je ona razvod jedva čekala. Naime , mnogi razvod doživljavaju kaoo veliki životni poraz , što je zasigurno i slučaj kod Ognjena i Danijele , a oni su u ovim teškim danima pronašli utehu kod porodice i prijatelja .

Roditelji i sestra Danijeli su najveće rame za plakanja , te sklonište od brojnih problema koje joj život nametne , te je ona odlučila nakon odmora u Grčkoj da se uputi u rodno mesto kakko bi ove teške dane provela sa onima koji je najviše vole te najviše razumiju. Vaša mišljenja svaako možete da ostavite u komentar.