STARS, Zvezde Granda specijal. Na slici Lepa Brena foto Ana Paunkovic
Novo Vijesti

POJAVIO SE SPORNI SNIMAK LEPE BRENE I MUŠKARCA KOJI JE LJUBI U INTIMNI DEO! : Ljudi ne mogu da veruju da je ovo ona – ” PA CRNA BRENO ŠTO TI JE OVO TREBALO POD STARE DANE?!”

Kada govorimo o domaćoj estadi postoji u moru pjevača i pjevačica samo nekoliko imena koje se mogu smatrati legendama narodne muzike a jedna od njih je svakako i Lepa Brena koja je u bivšoj Jugosalviji žarila i palila i za njom je vladalo kolektivno ludilo pa je čak bila proglašena i svojevrsnim fenomenom.

Tada su njeni koncerti bili legendarni, pojavljivala se na dizalici i sletala na stadione helikopterom a bila je popularna i u susjednim državama posebno u Bugarskoj gdje je također punila stadione. Da je tako i dan danas pokazuje činjenica da je pjevačica već zakazala koncert u ovoj državi koji treba da se održi tokom ljeta i to pred 30 hiljada ljudi.

Brena je danas elegantna dama koja je već u šezdesetim godinama života i mnogi se ne sjećaju kako je izgledala i kakav je stajling imala kada se tek pojavila na etradnoj sceni, pa je fotografija koja se pojavila u medijima počela velikom brzinom da se širi društveim mrežama. Ona je snimljena na jednom koncertu a kao dio koreografije Brena leži na bini dok je plesač ljubi u intimni dio tijela.

 

Ova fotka je mnoge šokirala i neki su čak i posumnjali da se radi o foto montaži i da Brena nije osoba koja se nalazi na slici. Brena je u to vrijeme bila korak ispred svih i nejni nastupi su umnogome podsjećali na one od poznatih svjetskih zvijezda poput Madone koja je uvijek svojim nastupima provocirala i to joj je bio zaštitni znak. Šta vi mislite o svemu ovome?