Novo

Pojavio se novi SNIMAK koji je sve OTKRIO: Rešena misterija “AJKULE” na Adi, evo o čemu je reč (VIDEO)

Snimak velikog leđnog peraja koji liči na ajkulu koje viri iz vode na Adi Ciganliji je digao nevjerovatnu buru na svim društvenim mrežama, a danas se pojavio i novi video zapis koji je definitivno stavio tačku na cijelu ovu misteriju.

U početku se vjerovalo da se na snmku vidi leđno peraje štuke ili odraslog tolstolobika, ali, danas se na svim društvenim mrežama pojavio novi snimak plićaka Savskog jezera na kojem se jasno vidi da je riječ o jednom somu.

– Ima ranu na glavi pa ako neko zna kako neka mu pomogne da se to ne inficira! Jako je miroljubiv i svakog jutra pliva tu kod bandžija – napisao je korisnik koji je objavio snimak.

Mladić sa ovog snimka je čak uspio i da uđe u vodu i da pomiluje ovu ribu. Stanovnici prijestonice koji su se jučer našli na popularnom kupalištu, moramo podsjetiti, bili su u čudu kad se iznad površine pojavilo nešto, što je na prvi pogled ličilo na neku malu ajkulicu.

Jedna djevojka je zabilježila ovu neobičnu pojavu svojim telefonom, koju je kasnije podijelila i na društvenoj mreži Twitter, a snimak je istog trenutka izazvao haos na svim društvenim mrežama. Tako su mnogi kazali da je riječ o ajkuli, obzirom da se tu kupaju decenijama i da nisu nikada ništa slično vidjeli i sretali tu. Sada konačno imamo i pravi odgovor na to.