Novo

POGREBNICA OTKRILA NAJGORI NAČIN UMIRANJA – JEZIVO MUČENJE! Nikada ne biste ni pretpostavili, koristi se MED I MLEKO!

Jedna stvar je u ljudskom životu sigurna i ona se ne može izbjeći, a to je da smo svi mi sa rođenjem osuđeni na smrt, prije ili kasnije i da niko nije zaštićen od toga konačnog odlaska bez obzira koliko bio poznat, bogat ili pametan, moćan. Smrt je prirodna stvar, koja jednostavno ide nakon života, i oko nje postoji i dalje velika misterija. Mnogi se pitaju da li postoji nešto i nakon smrti, a oni koji su vjernici isto tako vjeruju da nakon smrti, svakoga čovjeka, prema njegovim ovozemaljskim zaslugama, čekaju pakao ili raj. Mnogi vjeruju i u reinkarnaciju, te da se ljudi opet nakon smrti vraćaju na ovaj svijet, ali u nekom drugom obliku.

Mi vam danas donosimo jednu priču koja se upravo odnosi na umiranje, a o čemu je pričala jedna pogrebnica, koja je objasnila koji je to najgori način umiranja, tačnije radi se o jednoj metodi za koju vjerujemo mnogi ne znaju. Njeno ime je Kejtlin Dauti, koja je još poznata i kao “Ask a Mortician”, i ona je stekla veliku popularnost zahvaljujući svom Jutjub kanalu na kojem govori o prilično jezivim temama. Naime, kako smo već naveli ona je pogrebnica, i ona često priča i o smrti, zbog čega je konačno odlučila da odgovori na pitanje “koji je najgori način umiranja”.

Vjerujemo da mnogi odmah pomisle na neke oštre predmete ili neku sličnu vrstu mučenja, ali ona je rekla da se radi o jednoj metodi za koju mnogi nisu čuli, a i sama je rekla kako “teške smrti”, imaju slične karakteristike u različitim kulutrama, a one se uglavnom ubrajaju u tragične i neočekivane smrti, kao što su samoubistvo, saobraćajne nesreće i ubistva, a onda je ona objasnila i zašto je to tako: “Za preživele je najgora stvar da telo nikada ne bude pronađeno, a sahrana i rituali žalosti ne mogu da se izvrše”, rekla je. Ostatak teksta pročitajte ovde.