Showbizz

Podvodila djevojke da se bave NAJSTARIJIM ZANATOM, pa našla i muža: UDALA ZA TIJANA AJFON- Kada vidite za koga, neće vam biti dobro (FOTO)

Tijana Maksimović, koja je poznatija pod umjetničkim imenom Tijana Ajfon, čuvena starleta i inače poznata po nekim drugim poslovima, stala je nedavno na ludi kamen i svom odabraniku izgovorila DA, prenose mediji.

Ova je poznata starleta prošle godine na društvenim mrežama napisala da se već udala na način da je ispričala anegdotu iz jednog restorana, a jedna nesretnica naglas je prokomentirala: Ova se želi udati, a sjedi sa dva muškarca po jednom nogom u grobu, da ne kažem da su to djedovi, a onda se diskretno obratila ovoj djevojci koja joj je sve ovo dobacila:

“Samo ću ti reći, nesretna djevojko, ja sam, znaš, već udana i moj me suprug voli najviše na čitavom svijetu! I svim srcem želim da i ti sebi nađeš osobu koja će da te voli i gleda te kao Boga onako kako me vidi moj divni suprug, a ne da sjediš sa djedovima, crna nesrećo. “

Kako prenose mediji, Tijana se nakon vjenčanja odrekla djevojačkog prezimena Maksimović i prezime preuzela od supruga Tadića, iako se i dalje u javnosti predstavlja pod svojim umjetničkim imenom Tijana Ajfon, te je to sigurno zbog svog posla.

Kao što bi već svi morali da znaju, Tijana je neko vrijeme bila u strastvenoj vezi s Milovanom Tadićem Miksom, pa je na društvenim mrežama promijenila prezime u Tadić, a Milovan je trenutno u zatvoru, tačnije još od augusta 2018. godine. Tako su novinari par puta već uhvatili Tijanu kako mu redovno odlazi u zatvor. Protiv Tijane podignuta je inače bila i optužnica zbog navođenja mladih djevojaka na prostituciju, a poznato je da je određen broj sedmica bila čak u pritvoru i u Srbiji i u Bosni i Hercegovini.