Novo Showbizz

POBJEDNIK EUROSONGA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, potpuno promijenio izgled: Sada je pravi muškarac- OBJAVLJENA NOVA SLIKA

Od kada se pojavio na javnoj sceni i opčinio milione ljudi a posebno žena širom svijeta, Damijanu DAvidu se prati svaki korak, a slobodno se može reći da je svojim nesvakidašnjim izdanjem pomjerio modne granice i vratio rock glam u modu.

On je prepoznatljiv po dugim uvojcima i ekscentričnom stilu oblačenja, a sada je izennadio sve svojom drastičnom promjenom.

Dakle, Damiano je skratio kosu i nabacio je jednu od popularnijih frizura ovog ljeta, koja se inače zove fudbalerka i koju su ove sezone ponijele brojne slavne ličnosti kao što je Rijana, Majli Sarus i mnogi drugi.

I dok neki ne mogu nikako da prežale njegovu dugu kosu, većina je saglasna da sada on izgleda još bolje. Uostalom, zamjeramo mu što je nosio suknje, šminkao se i lakirao nokte, pa čak i što nosi dužu kosu. On je sada samo dokazao još jednom da nema šta ne može da iznese.

Nije ni čudo što je uspio da zavede pola planete zemlje, kako žensku tako i mušku populaciju. Moramo podsjetiti da je ove godine on prvo zaveo članicu poznate grupe Hurricane, Sanju Vučić, koja je glavna pjevačica u ovoj grupi. Ona je na samom početku kazala da će Italijan ove godine pobijediti, i zaista je tako i bilo na kraju. Čak je na press konferenciji rekla da će se udati za njega, bez obzira što on ima vjerenicu, ali je dokazao da je pravi muškarac pa joj nije nikada ništa odgovorio na to.