Novo

Po našu pevačicu su slali privatne AVIONE: Pokazala šta ume u ŠESTOJ deceniji, a mnogi to ne mogu (FOTO)

I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a ako je proceniti po dasadašnjem , ovo je nešto što najviše vvolite da pročitate. Dakle , ako se vratimo malo unazad , jasno nam je da imamo jako mnogo poznatih ličnosti , a koji iza sebe imaju zavidne karijere. Iako to danas izgleda sve sjajno i bajno , verujjemo da se mnogo vas pita kako su izgledali njihvi početci , jer znamo da je to najteži period u borbi jedne poznate ličnosti za messto na estradnom nebu. Kada je reč o jednoj od najpopularnijih pevačica ikada , to je zasigurno Jasna Milenković , Jami , koja danas broji 57 godnu , te neko ko sa svojom objavom na društvenoj mreži potrese celu javnu scenu.

Dakle , neosporno je spoemnuti da Jami itekako dobro izgleda dobro za svoje godine , te kada je pogledate nikada ne biste rekli da ima 57 godina. Njene fotografije svakako mame uzdahe svih , a pogotovo muškaraca. Ono što se tiče njenog života , a zanimljivo je jeste da je rođena u Beogradu , ali pre nego je započela svoju muzičku karijeru Jami je se bavilla gimnastikom. Kako je jednom prilikom ispričala sa muzikom je počela da se bavi 1991 godine , a što joj je donelo jako mnogo priznanja i uspeha . S godinama je izgradila zavvidnu akriejru , te nizala hit za hitom , a neke od njih je radila i pokojna Marina Tucaković.

Da i dan danas vodi računa o svom telu pokazuje i njena nedavna objava , a gde je u jednoj emisiji uradila špagu. Ne sumnjamo da znate da je ona neko ko je lomio srca muškaraca , kao i neko po koga su se slali avioni i helikopteri.