Novo Vijesti

PLANETA JE OSTALA U ČUDU! NOVAKU je usred meča stigao paket, a svi nagađaju o njegovom sadržaju – ŠTA VI MISLITE šta se krije u njemu? (VIDEO)

Danas se na pariskoj šljaci igra finale ovogodišnjeg Roland Garosa ali svi još uvijek samo pričaju o polufinalnom meču koji smo gledali u petak u večernjim satima između tenisera broj jedan na ATP listi Novaka Đokovića i kralja šljake kako ga već odavno zovu, Rafaela Nadala.

Svi koji su pratili meč se slažu da je ovo jedan od najboljih duela koi su ikada viđeni u teniskom sportu uopšte a Diego Švarcman argentinski teniser je javno na svom profilu napisao nakon trećeg seta da nije siguran da on i ostali teniseri uopšte igraju isti sport kao ova dvojica. Zverev je rekao da je ovo bio meč dva vanzemaljca koji je više ličio na kompjutersku igricu a ono što je najvažniji podatak je da je pobjedu odnio Novak  i na taj način ispisao svojevrsnu istoriju u Parizu.

Ova noć će se dugo pamtiti po nevjerovatnim poenima i sa jedne i sa druge strane ali i po tome što je ovaj meč prkosio i zakonu koji je na snazi u Francuskoj. Naime zbog pandemije u Parizu je uveden policijski sat koji počinje u 23 sata i trebalo je da publika napusti tribine ali je kako pišu mediji, premijer ove zemlje koji je meč gledao kod kuće nazvao organizatore i rekao da publika ostaje što je izazvalo pravu euforiju.

Svaki detalj sa terena se prepričava a mnogi su se zapitali kakva je paket Đoković dobio usred meča. Mnogi nagađaju šta mu je dostavljeno u bijeloj kesi a navjerovatnijese radi o nekoj hrani ili napitku koje je naručio od svog boksa.