Showbizz

PEVAČICI OTETO DETE, JOVANA JEREMIĆ UMEŠANA U SVE: Voditeljka otkrila sve detalje, SINA NIKAD VIŠE NIJE VIDELA! (FOTO)

Jovana Jeremić je definitivn oneko o kome se konstanrno može pisati, ali na žalost ni po čemu lepom. Žena koja konstantnno nosi telefon i tablet sa sobom i priča o šeru gledanja njenih emisija, ne može biti neko ko je normalna osoba. Tako bar misli javnost u Srbiji, koja je u 90% slučajeva nikako ne voli, a ona je po svojim kontroverznim izjavama više nego dobro zapamžena.

Međutim, cela njena priča i stav u javnosti je itekako njoj pomogao u celoj karijeri, jer je ona danas dogurala do toga da gleda najgledaniji jutarnji program u celoj regoji na Pink TV-u, ali joj se zato privatni život rasuo u 1000 komada. Sledi joj razvod od supruga, a svoju ćerku koja danas ima 10 godina viđa tek sa vremena na vreme.

Sada je opet imala ekskluzivu u jutarnjem programu, ali je opet imala par itekako kompromitirajućih izjava. Naime, gaga dolar poznata pevačica kojoj je pravo ime Dragica Lazić Petrović se požalila kako joj je muž oteo sina, kojeg nije imala priliku da vidi mesecima. Kroz suze je u emisiji pričala o tome kako joj je proticao taj period bez deteta.

Dete danas ima 7 godina, a polsednji puta ga je videla kada je imao samo 5 godina, a zbog cele situacije je i karijeru zapostavila, ali šta da se radi?