Zanimljivosti

Pažljivo pogledajte-da li je čovek u kući ili van nje !? Odgovor će otkriti BITNU STVAR o vama.

Način na koji percipirate čovjeka sa ilustracije mnogo govori o vama , o vašim mislima i svakako o vašem karakteru, čak i ono što mislite da je skriveno.

 

 

Ukoliko je za vaš čovjek unutar kuće , vi ste sasvim normalno ljudsko biće koje izbjegava sukobe kada god mu se pruži prilika. Vi pokušavate da pronađete mirne načine za komunikaciju  s ljudima. U konflikte ulazite samo u krajnjoj nuždi , kada ne postoji drugi način za rješenje problema.

Temperamet koji vas krasi je vrlo kompleksan , ljudsi veoma često nisu u stanju da razumiju vašu dubinu, ali ima nekoliko pojedinaca koji vas savršeno razumiju. Ponekad se osjećate kao da ste izvan onoga što se dešava u  vašoj neposrednoj okolini, a tada dolazi do grešaka u komunikaciji između vas i drugih ljudi.

Volite mir , a vaša oštroumnost dolazi do izražaja jednostavnim djelima dobrote-to radite apsolutno nesvjesno. BLiski ljudi vas vole i cijene, što umijete pažljivo da ih saslušate i razumijete njihove probleme. Sposobni ste da razmišljate izvan okvira i ne dopuštate da stvari krenu po zlu.

Ukoliko čovjeka vidite van kuće , vi prije svega cijenite iskrenost i otvorenost, to vam je priroritet u životu u svakom trenutku, bez obzira na to šta drugi o tome misle, jer mnogi zapravo i ne vole da čuju pravu istinu te su im daleko draža lažna zamajavanja. Zato imate puno prijatelja , ali zaista i puno neprijatelja.

Vi svoje mišljenje, ideje i eocije proljeđujete drugima bez velikog straha i bez cenzure i filtera.To radite i zato što ne želite da dođe do nesporazuma i pogrešnog shvatanja , onoga što ste izgovorili.

Ne volite da ste ovisni o drugima. Kada nešto treba riješiti, vjerujete da ćete to bolje uraditi sami. Bez obzira na to , vi ipak jeste i timski igrač , jer cijenite zalaganje koje neko daje , ai radite sa drugima kako bi dosegli željeni cilj. Ako u životu i dalje bude dosljedni sebi , imat ćete sve što vam srce poželi.