Novo

Patrijarh Pavle predvideo MIGRANTSKU krizu, pa pomenuo status KOSOVA: Albanci će povući neočekivan potez

Mnoga sveštena lica kao i monasi su imali priliku da za njegovog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom, ali malo kojim ljudima se povjeravao kada je riječ o događaijima i budućnosti koja će da nas zadesi.

Neki od njegovih spisa, koji se čuvaju na Kosovu govore o Pavlovom viđenju budućnosti cijelog srpskog naroda. Monah Jovan Sinđelić je čuvajući te tajne spise, jednom prilikom istakao da se među njima mogu naći i riječi patrijarha Pavla koje govore o okončanju svijeta, modernom stilu života ali i širenju ateizma.

Dakle, partijarh je upozorio na to da će u Evropi biti udar na kršćanje uključujući i katolice, govoreći o tome, Monah Jovan je napomenuo da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog vjerskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je vidio dolazak islamista u samo srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež, rute koje će koristiti u svom pohodu. Ove rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Afganistana, Iraka i drugih država gdje se dugo godina rat vodio u želji da nasele zapandu Evropu, a pretpostalja se da među njima ima i dosta terorista.

Isto tako je patrijarh Pavle napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji zbog toga što ga je iz nekog razloga Albanci neće više htjeti, a prema riječima monaha Jovana, to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podjelu na Balkanu u vidu teritorija, poslije konačnog sukoba u kojem ćemo završiti na strani pobjednika.