Novo

PARALIZOVAN U BOLNICI, NE MOŽE DA ZATVORI OČI!Nakon sumnje na trovanje, prvi put viđen u potresnom izdanju…ŠOK I NEVERICA!

Danas u nastavku ovog članka se bavimo sa situacijm na istoku gde već nekoliko meseci odvija ratni sukob, a sve e počelo krajme februara meseca kada je predsednik Rusije Vladimir Putin naredio vojnim silama da napadnu Ukrajinu. Tako se jedno vreme pričalo kako je Anatolij Čubajc koji je najviši ruski zvaničnik koji je dao ostavku zbog rata u Ukrajini, otrovan. On ima 67 godina i nekadašnji je šef kabineta kremlja i bivšivo potpredsednik vlade, pobegao je iz Rusije u martu mesecu i podneo je ostavkuu na mestu Putinovog izaslanika pri međunarodnim organizacijama.

Kada se razveo počeo je da živi na italijanskom ostrvu Sardinja. Njemu je zvanično dijagnostikovan retki neurološki poremećaj Gijen Bareov Sindrom. Čubajs koji je vodio privatizacije sovjetske industrije 1990 godine ostao je sa delimičo paralizom lica i više ne može da hoda, pa čak ni da zatvori oči. Također, on je bio visoki zvaničnik Kremlja pre nego što je Putin unapređen na svoj prvi posao u saveznoj vladi. Ova vest o njegovom stanju je izazvala veliki strah da je otrovan a specijalisti u zaštitnim odelima sišli su na mesto gde se razboleo, međutim nije isključeno trovanje, a italijanske službe navondo još uvek istražuju ovaj slučaj.

Međutim, sada sus zapadne obaveštajne službe u velikom strahu da ruske labaratorie pokušavaju da stvore toksine koji oponašaju stvarne bolesti. Guillain Barreov sindrom je ozbiljno i potencijalno opasno stanje, utiče na nerve u stopalima rukama i udovima, uzrokuje utrnulost, slabost i bol. “Njegovo stanje se stabilizovalo, ali Anatolij Čubajs je i dalje na intenzivnoj nezi, njegove noge i ruke ne rade dobro, oči ne mogu da se zatvore i ima delimičnu paralizu lica” ovo je rekla novinarka i bivša predsednička kandidatkinja Ksenija Sobčak. Ostatak čitajte ovde.