Novo

PARADAJZ TURISTA SA PORŠEOM! Šok na plaži, da li je moguće da je ovo stavio na auto od 200.000€ (FOTO)

Od kako je počela ljetna sezona, na društvenim mrežama i na veb portalima skoro svakog dana imamo priliku da pročitamo neku priču koja nam dolazi sa raznih morskih destinacija. Tako je između ostalog aktuelna i tema paradajz turizma oko koje se najviše raspravlja na društvenim mrežama. I tako ima onih koji jedu paštete i sendviče na plaži, i hranu koju su oni spremili kod kuće, dok sa druge strane imamo i one koji mogu da uživaju u restoranima kao i hotelima, i upravo su oni koji kritikuju ove druge.

Međutim naša današnja priča pokazuje da je neko izgleda odlučio da bude “paradajz turista”, a zbog slike koja je završila na društvenim mrežama nastala je prava polemika među korisnicima, a radi se o tome da se na pomenutoj fotografiju vidi veoma skup automobil .marke “Porše”, i koji košta oko 200 hiljada eura, a na istom se nalazi i šator u to je pokazatelj da je osoba čiji je to automobil sigurno da može da ljetuje u hotelu, ali je odlučio da to uradi kako to on najviše voli i kako zapravo želi.

Ovu fotografiju neko je podijelio i na Fejsbuk stranici “Live from Greece”, i upravo su se tu nizali razni komentari, pa je bilo i onih koji su bili oduševljeno sa ovim, dok je bilo i onih kojima je obo bilo mnogo čudno, pa su tako neki od komentara glasili: “Ovo se kaže: ljudi koji znaju da uživaju. Sledeće godine ću i ja ovako”, “Koliko vidim pametne ljude zovu ‘paradajz turistima’. A šta je pametnog briga šta misle glupaci”, “Ma to je neki naš, gastarbajter”, “To se zove turista koji voli da uživa u prirodi a ne da igra kolo po Paraliji”, “Znači ko ima porše i pare da kupi krovni šator , taj ne igra kolo i ne ide u Paraliju”, “Il se boji lavova, il se boji da mu neko ne marne porše”. Evo pogledajte…